söndag 20 december 2009

P.S I love you


P.S I love you är en väldigt speciell romantisk film som handlar om överlevnad av förlorad kärlek.

Gerry (Gerard Butler) och Holly (Hilary Swank)är ett någorlunda lyckligt gift par som kämpar genom sina dagliga konflikter mellan varandra för att fortfaranda hålla den passionerade kärleken mellan dem vid liv. Trotts deras aggresiva bråk kan de inte sluta förlåta varndra, Gerry och Holly älskar nämligen varandra.

Gerry får plötsligt en hjörntumör och dör. Efter det stänger Holly alla dörrar för sin familj och vänner. Hon sitter själv depprimerad i sin lägenhet under en lång periods gång tills hennes familj och vänner överraskar henne på hennes 30-årsdag. Familj och vänner gör allt för att muntra upp henne och försöker få henne att se framåt. Samma dag kommer ett paket till Holly, hon öppnar det och i det ligger en tårta med ett meddelande från Gerry. Detta meddelande är det första av flera och varje meddelande slutar med meningen "P.S I love you". Gerry har organiserat så att breven kommer till henne punkt och prickat efter hans död. Gerrys meddelande får Holly uppmuntrad och de får henne ut på flera äventyr som förändrar hennes liv totalt.

P.S I love you är förmodligen en av de bästa kärleksfilmer jag sett eftersom den är inte som någon annan film, en film som man kan lista ut slutet på. Det finns inte så mycket mer att säga än att den är riktigt bra och alla borde se den!

1 kommentar: